Sinterklaas activiteiten Stapelen

 

Intocht 18 november

Op zondag 18 november vertrekt de Sint om 12.20 uur vanaf de Raapakkerbrug (Raaphof). Hij vaart over De Dommel en meert dan om 12.30 uur aan bij de Zwaansche Brug ter hoogte van Meneer van Dommelen. Na het betreden van het vaste land wordt hij welkom geheten en dan gaat de hele stoet te voet, onder muzikale begeleiding van de Red River Band, via de Rechterstraat en Rozemarijnstraat naar de Markt. Daar wordt hij welkom geheten door burgemeester Mark Buijs. LET OP: Dit rechtse gedeelte van de Markt is met een podium ingericht, het andere gedeelte wordt nog verbouwd.

 

Sinterklaasboekje

Ook dit jaar wordt er een speciaal boekje uitgebracht waarin het programma, liedjes, plattegronden en allerlei leuke dingen rondom Stapel op Sint zijn opgenomen. 

Kinderen van de groepen 1, 2 en 3 krijgen het boekje via de school uitgedeeld. Ook tijdens de intocht op zondag 18 november worden ze uitgedeeld. Bij Kasteel Stapelen liggen nog voldoende exemplaren voor alle andere kinderen. Die kan je tijdens de bezoekuren in het weekend ophalen.

 

Puzzeltocht winkeliers

In het gebied tussen Rechterstraat, de Croonpassage, Stationsstraat en rondom de Markt kun je plaatjes zoeken in de etalages van de winkels. Op het plaatje in de etalages vind je een deel van een zin.

Vul deze in het speciale Sinterklaasboekje in en maak er een volledige zin van!

 

Podium Boxtel

Op zaterdag 24 november speelt Koeterwaals in het Podium Boxtel (aan de Burgakker/ St- Lucas school). Ze spelen een vrolijke, originele Sinterklaas-voorstelling met veel muziek en weinig woorden voor de hele familie vanaf 3 jaar. Na de voorstelling is er een cadeautje voor de kinderen. Reserveer hier je plekken! Kosten €6,25 pp.