Selecteer een pagina

Ik heb zo’n zin in mijn Sportieve avontuur in Boxtel dit jaar. Je moet weten dat ik afgelopen jaar héél veel tijd in Spanje heb besteed aan Sport & Spel met mijn Pieten. We deden aan Pieterwalk, Pepernoten fitness en iedere week een stevig potje Dakvoetbal. Wij zijn dus superfit en kunnen niet wachten om op zondag 13 november weer Boxtel in te varen en te genieten van jullie blije en vrolijke gezichten! 

Het beloofd weer echt een hele fijne periode te worden! We nodigen de schoolkinderen uit op het kasteel, de Pieten maken een vrolijke Muziekronde langs winkelcentra op 19 november en we komen ook dit jaar het centrum op de koopzondag van 27 november.

Danspieten, DJ Piet, de Sporty Pieten en Powerpiet.. ze zijn er allemaal bij en we gaan er niet alleen op het Kasteel maar ook in het centrum een energiek en Sportief Spektakel van maken!

Oh.. en vergeet niet dat je ook een bezoek mag brengen aan de pakjeskamer op 27 november.”

Dus.. neem iedereen mee naar de Zwaansche Brug op 13 november en vraag je vrienden gezellig mee naar het dorp tijdens Sints Sportieve Spektakel op zondag 27 november.

Zie ik je snel bij een van de toffe activiteiten? Op de website vind je alle info over de activiteiten

 

“Op deze website kun je ook leuke puzzels en kleurplaten vinden. “