Selecteer een pagina

Sinterklaas activiteiten Boxtel

Intocht 17 november

Op zondag 17 november vertrekt de Sint om 12.20 uur vanaf de Raapakkerbrug (Raaphof). Hij vaart over De Dommel en meert dan om 12.30 uur aan bij de Zwaansche Brug ter hoogte van Meneer van Dommelen. Na het betreden van het vaste land wordt hij welkom geheten en dan gaat de hele stoet te voet, onder muzikale begeleiding, via de Rechterstraat en Kruisstraat naar de Markt. Daar wordt hij welkom geheten door de burgemeester. 

 

Sinterklaasboekje

Ook dit jaar wordt er een speciaal boekje uitgebracht waarin het programma, liedjes, plattegronden en allerlei leuke dingen rondom Stapel op Sint zijn opgenomen. 

Kinderen van de groepen 1, 2 en 3 krijgen het boekje via de school uitgedeeld. Ook tijdens de intocht op zondag 17 november worden ze uitgedeeld. Bij Kasteel Stapelen liggen nog voldoende exemplaren voor alle andere kinderen. Die kan je tijdens de bezoekuren in het weekend ophalen.

 

Puzzeltocht winkeliers

De Pieten zijn helemaal de weg kwijt! In het gebied tussen Rechterstraat, de Croonpassage, Stationsstraat en rondom de Markt hebben ze plaatjes achtergelaten in de etalages van de winkels. Op het plaatje vind je een deel van een zin. Help jij mee alles weer terug te vinden?

Vul deze in het speciale Sinterklaasboekje in en maak er een volledige zin van!

De Muziekpieten op pad!

In het weekend zijn er veel Muziekpieten bij het kasteel te vinden, ze rijden dan ook in Boxtel rond die dag. Dus je bent gewaarschuwd, als je boodschappen aan het doen bent in het Winkelcentrum of Selissen kun je die Muziekpieten zo maar eens tegenkomen. Dans lekker mee!