Selecteer een pagina

Een bezoek aan de Sint

Vanaf 14 november zullen de schoolkinderen uit de gemeente Boxtel welkom zijn op Kasteel Stapelen. Wij vinden dat ieder kind Sinterklaas moet kunnen ontmoeten, echter laten de logistieke omstandigheden in het Kasteel het momenteel niet toe om dit voor het grote publiek te realiseren. We zullen dit jaar daarom meerdere activiteiten organiseren, van intocht tot eenSportief Spektakel op de koopzondag, 27 november, in het centrum. Zo kunnen we toch ieder kind (en de begeleiders ūüôā een blik, bezoekje of hand van de Sint bieden.¬†
Lees er hier meer over.

We wensen iedereen veel plezier tijdens een Sints Sportieve Spektakel in Boxtel!

 Sport & Spel, Pieten, Shoppen: 27 november

Op zondag 27 november wordt er, wederom samen met de winkeliers uit Boxtel, een Koopzondag gehouden in het centrum van Boxtel. Veel winkels zullen die middag open zijn en er zijn leuke (sportieve) activiteiten op straat en in winkels te vinden; Dansworkshops met Danspiet en DJ Piet, Sportieve spellen op de Markt met de speciale  Sport Pieten en onder andere een Sinterklaas poppenkast voorstelling in de Bibliotheek. 

De Muziekpieten mogen ook niet ontbreken in het centrum dus dat wordt weer een gezellige bende!

Receptie Sint Gemeentehuis
Natuurlijk kunnen de kinderen Sinterklaas zelf ook ontmoeten die dag, bij het Gemeentehuis is er alle gelegenheid om Sint een handje te geven, tussen 12- 16 uur. 

Volle kaart = Pakjeshuis bezoeken!
Op de plattegrond die verspreid wordt vind je alle locaties waar iets te doen is, overzichtelijk terug. Daar kunnen stempels verzameld worden! Een volle kaart kunnen de kinderen bij het Pakjeshuis laten zien (Rechterstraat, verzorgd door Natasja’s Fashion) en daar mag dan natuurlijk iets uitgezocht worden!

Plattegrond van alle open winkels, activiteiten en te bezoeken Pietenlocaties kun je  ophalen in het dorp en bij het gemeentehuis op 27 november

Openingstijden Kasteel

Sinterklaas zal vanaf 14 november tot en met dinsdag 30 november verblijven op kasteel Stapelen. Van maandag t/m vrijdag zijn de groepen 1, 2 en 3 van alle scholen uit de gemeente Boxtel (BELL) uitgenodigd. Zij komen met begeleide groepen op bezoek bij de Sint en krijgen van de Wegwijs Pieten een rondleiding langs de Pakjeskamer, de Slaapzaal en onder andere de Bakkerij.

Informeer bij uw school als u daarover meer wilt weten. Het kasteel is deze dagen niet toegankelijk voor andere bezoekers.

Het kasteel zal dit jaar op zaterdag en zondag niet geopend zijn.