Een bezoek aan de Sint

Na de intocht op 19 november kunnen vanaf 20 november de schoolkinderen uit de gemeente Boxtel een bezoekje brengen op Kasteel Stapelen. Wij vinden dat ieder kind Sinterklaas moet kunnen ontmoeten, echter laten de logistieke omstandigheden in het Kasteel het momenteel niet toe om dit voor het grote publiek te realiseren.

We zullen dit jaar daarom meerdere activiteiten organiseren, van intocht tot  een Circus Koopzondag, 26 november, in het centrum. Zo kunnen we toch ieder kind (en de begeleiders 🙂 een blik, bezoekje of hand van de Sint bieden. 
Lees er hier meer over.

We wensen iedereen veel plezier tijdens een Het Circus van Sint in Boxtel van 19 november – 4 december.

Shoppen, Vuurspuwen, Circusacts met de Pieten: 26 november

Op zondag 26 november wordt er, wederom samen met de winkeliers uit Boxtel, een Koopzondag gehouden in het centrum van Boxtel. Veel winkels zullen die middag open zijn en er zijn leuke activiteiten op straat en in winkels te vinden; Dansworkshops met Danspiet en DJ Piet, Circusacts op de Markt met de speciale Acrobaten en Goochel Pieten en een heuse Pieten fiets karavaan waar de kinderen in mee kunnen fietsen nadat ze hun fiets versierd hebben! En dat doe je natuurlijk alleen als geschminkte clown of tijger.. dus schminken mag ook niet ontbreken!

Er  zullen ook muziekbands zijn die rondlopen en zo wordt het weer een gezellige bende!

Receptie Sint Gemeentehuis
Natuurlijk kunnen de kinderen Sinterklaas zelf ook ontmoeten die dag, bij het Gemeentehuis is er alle gelegenheid om Sint een handje te geven, tussen 12- 16 uur. 

Volle kaart = Pakjeshuis bezoeken!
Op de plattegrond die verspreid wordt vind je alle locaties waar iets te doen is, overzichtelijk terug. Daar kunnen stempels verzameld worden! Een volle kaart kunnen de kinderen bij het Pakjeshuis laten zien (Rechterstraat, verzorgd door Natasja’s Fashion) en daar mag dan natuurlijk iets uitgezocht worden!

Plattegrond van alle open winkels, activiteiten en te bezoeken Pietenlocaties kun je  ophalen in het dorp en bij het gemeentehuis op 26 november

Kasteel bezoeken

Sinterklaas zal vanaf 20 november tot en met maandag 4 december verblijven op kasteel Stapelen. Van maandag t/m vrijdag zijn de groepen 1, 2 en 3 van alle scholen uit de gemeente Boxtel (BELL) uitgenodigd. Zij komen met begeleide groepen op bezoek bij de Sint en krijgen van de Wegwijs Pieten een rondleiding langs de Pakjeskamer, de Slaapzaal en onder andere de Bakkerij.

Informeer bij uw school als u daarover meer wilt weten. Het kasteel is deze dagen niet toegankelijk voor andere bezoekers.

Het kasteel zal in de weekenden niet geopend zijn.