SINTERKLAAS ACTIVITEITEN BOXTEL

Intocht 19 november 

Op zondag 19 november komt Sinterklaas samen met héél veel Pieten omstreeks 13 uur aan bij de kade bij De Zwaanse Brug.

Hij zal vanaf daar via de Rechterstraat en Rozermarijnstraat naar de Markt lopen (zie kaartje). Langs die route kun je Sinterklaas een handje schudden en toezingen! Op de Markt wordt hij vanaf het balkon van het gemeentehuis welkom geheten door Mariëlle van Alphen.

In Liempde zal Sinterklaas ‘s middags zijn intocht houden. 

Vrolijke Muziekpieten on tour 2 december 

Op zaterdag middag 2 december zal de vrolijke Pieten Muziekbende rondrijden langs diverse winkelcentra in Boxtel.

Circus van Sint: koopzondag 26 november

Op zondag 26 november wordt er, wederom samen met de winkeliers uit Boxtel, een koopzondag gehouden in het centrum van Boxtel.

Heel veel winkels zijn die miidag dan open vanaf 12.00 uur en er zijn tal van leuke circusactiviteiten te doen in de straten! Zo kunnen de kinderen fietsen versieren, waarna ze samen met de Pieten in een heuse karavaan over de Markt kunnen rijden. Verder kan je die dag genieten van vuurspuwen, schminken als circus artiest en nog veel meer. Het wordt een dag vol plezier en spektakel die je niet wilt missen! 

Volle kaart = Pakjeshuis bezoeken!
Op de plattegrond die verspreid wordt op en voor 26 november vind je alle locaties waar iets te doen is, overzichtelijk terug. Daar kunnen stempels verzameld worden! Een volle kaart kunnen de kinderen bij het Pakjeshuis laten zien (Rechterstraat, verzorgd door Natasja’s Fashion) en daar mag dan natuurlijk iets uitgezocht worden!

Kom de 26e ook naar de receptie van Sinterklaas in het Gemeentehuis
Natuurlijk kunnen de kinderen die dag Sinterklaas zelf ook ontmoeten die dag, bij het Gemeentehuis is er alle gelegenheid om Sint een handje te geven, tussen 12- 16 uur. 

Kom je ook op 26 november naar het centrum? Tot dan! 

Plattegrond van alle open winkels, activiteiten en te bezoeken Pietenlocaties volgt hier binnenkort én kun je  ophalen bij het gemeentehuis op zondag 26 november.