Selecteer een pagina

SINTERKLAAS ACTIVITEITEN BOXTEL

Intocht 13 november 

Op zondag 13 november komt Sinterklaas samen met héél veel Pieten omstreeks 12.30 uur aan bij de kade bij De Zwaanse Brug.

Hij zal vanaf daar via de Rechterstraat en Rozermarijnstraat naar de Markt lopen (zie kaartje). Langs die route kun je Sinterklaas een handje schudden en toezingen! Op de Markt wordt hij vanaf het balkon van het gemeentehuis welkom geheten door burgemeester Ronald van Meygaarden.

In Liempde zal Sinterklaas ‘s middags zijn intocht houden. 

Vrolijke Muziekpieten on tour 19 november 

Op zaterdag 19 november zal de vrolijke Pieten Muziekbende rondrijden langs diverse winkelcentra in Boxtel. 

 Sints Sportieve Spektakel: 27 november

Op zondag 27 november wordt er, wederom samen met de winkeliers uit Boxtel, een koopzondag gehouden in het centrum van Boxtel.

Straten vol sportieve activiteiten
Veel winkels zullen die middag open zijn en er zijn leuke (sportieve) activiteiten op straat en in winkels te vinden; Dansworkshops met Danspiet en DJ Piet,  sportieve spellen op de Markt ,  Super Sporty Pieten  in de straten en onder andere een Sinterklaas poppenkast voorstelling in de Bibliotheek.

Receptie Sint Gemeentehuis
Natuurlijk kunnen de kinderen Sinterklaas zelf ook ontmoeten die dag, bij het Gemeentehuis is er alle gelegenheid om Sint een handje te geven, tussen 12- 16 uur. 

Volle kaart = Pakjeshuis bezoeken!
Op de plattegrond die verspreid wordt vind je alle locaties waar iets te doen is, overzichtelijk terug. Daar kunnen stempels verzameld worden! Een volle kaart kunnen de kinderen bij het Pakjeshuis laten zien (Rechterstraat, verzorgd door Natascha’s Fashion) en daar mag dan natuurlijk iets uitgezocht worden!

Kom je ook op 27 november naar het centrum? Tot dan! 

Plattegrond van alle open winkels, activiteiten en te bezoeken Pietenlocaties volgt hier binnenkort én kun je  ophalen bij het gemeentehuis op zondag 27 november.